Summer of love

De zomer van 2015 was er weer één om te onthouden. Mooie klussen en heerlijk weer. (Met enige regelmaat) De zomer is voor veel stellen ook dé periode om hun liefde voor elkaar te bezegelen met het huwelijk. Ik heb de zomer weer verschillende bruiloften mogen vastleggen.

Mijn vaste volgers herkennen inmiddels wel mijn stijl van fotograferen. Steeds meer toekomstige stellen weten die stijl te waarderen. Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven zou ik daarvoor een cliché willen gebruiken: het zijn de kleine dingen die het doen. Details, een moment als een fly on the wall vastgelegd. Onbewaakte momenten, welke vaak tekenend zijn voor de sfeer, op de gevoelige plaat opgetekend.

De summer of love 2015 is alweer voorbij. Mijn tip voor toekomstige stellen: de herfst heeft prachtige kleuren en licht, de winter heeft knusheid en sfeer en het voorjaar is fris en staat voor nieuw leven. Elk jaargetijde levert prachtige foto’s op.

Kijk eens op mijn website voor inspiratie en wellicht leg ik jullie spring, summer, autumn of winter of love voor jullie vast.