Sacha de Boer, fotograaf

Super leuk!! Het mooie magazine X•XL (glossy voor Kust- en Bloemenstreek) heeft mij gevraagd om een foto te maken met een eigen interpretatie van het thema ‘sterren’. Ik heb Sacha benaderd omdat zij voor mij een inspiratie ‘ster’ is. Ik ben ontzettend blij dat zij enthousiast was en voor mij even de tijd nam om een mooie foto van haar te kunnen maken. Dank je wel Sacha!

Hieronder de tekst die bij de foto is geplaatst in het magazine:

Sacha de Boer kennen we allemaal nog van het 8- uur journaal. Stipt om 8 uur was ze in vele huiskamers op de buis om het nieuws te presenteren. In 2013 presenteerde ze haar laatste journaal. Sinds 2005 is Sacha ook actief als fotograaf. Haar werk kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk licht. We blijken een gezamenlijke interesse te hebben in clair-obscure fotografie. Deze vorm van fotografie laat een sterk contrast tussen licht en donker zien.

Sasha inspireert mij vanwege haar ondernemerschap en vanwege haar keus om haar hart te volgens en zich volledig te richten op de fotografie. Fotografie met hart en ziel, dat is wat ons verbind.

Martine Goulmy

Link naar de foto’s: https://goulmydesign.nl/portfolio/sacha-de-boer/