Portret Wethouder Ap Reinders

Fotografie lijkt soms een beetje op politiek: we maken het net een beetje mooier dan het eigenlijk is. Alle gekheid op een stokje, bij een openbare bestuursfunctie komt veel communicatie om de hoek kijken.

Goede bestuurders weten natuurlijk perfect hun verhaal uit te dragen. Dat is een belangrijk onderdeel van hun vak. Ze weten ook dat het de toon is die de muziek maakt. Daarnaast willen ze graag midden in de maatschappij staan en herkenbaar zijn. De toon van de muziek wordt mede bepaalt door hoe zij op beeld overkomen. Kortom voor publicaties en persberichten zijn goede foto’s verplicht. De persoon letterlijk en figuurlijk ten voeten uit in een herkenbare omgeving.

Om bovengenoemde reden heeft Goulmy Design & Fotografie de opdracht gekregen om Ap Reinders, wethouder Ondernemerschap, Sociale zaken en Arbeidsmarktbeleid. (HAP) in de gemeente Haarlemmermeer te portretteren. Met hem maakten we mooie foto’s op een bekende locatie in de polder. Het is een mooie serie geworden die de politiek ge├źngageerden in de Haarlemmermeer met enige regelmaat voorbij zullen zien komen.

Ap heeft ├│nze boodschap goed begrepen;

“Zeg wat je wilt laten zien,
laat zien wat je wilt zeggen.
Jij en ik, samen een klik”

Link naar de foto’s

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.