Niet omdat het moet. Maar omdat het kán!

De meesten van jullie kennen mij van mijn fotografie in opdracht. Met plezier maak ik voor jullie bedrijfsreportages, portretten, productfoto’s, bruidsreportages enz. Met die opdrachten verdien ik mijn geld. Maar wisten jullie dat ik daarnaast nog een hobby heb? Fotografie!

Fotografie, niet omdat het moet. Maar omdat het kan. Dat is momenteel een populaire gevleugelde uitspraak die in dit geval de lading volledig dekt. In mijn vrije tijd maak ik foto’s van de onderwerpen die ik zelf kies. Ik trek er graag op uit de natuur in. Daar ga ik op zoek naar de mooiste structuren die de natuur te bieden heeft. Mijn mooiste werken heb ik nu op zeer luxe materialen laten afdrukken. Die zijn echt té mooi om voor mijzelf te houden. Daarom zijn ze tentoongesteld. Ze zijn te zien bij Nana Bouwens aan de Turfmarkt 30 in Haarlem. Ik nodig je van harte uit om mijn werk te komen bekijken. Kijk voor openingstijden op: www.nanabouwens.nl