Namens Adamas Inloophuis en Pink Ribbon: Bedankt!

Vorig jaar besloot ik om een groot deel van de opbrengst van mijn boek “Ondernemen en Creativiteit” te doneren aan Adamas inloophuis en Pink Ribbon. Tot dat besluit kwam ik omdat op 2 juli 2020 bleek dat ik borstkanker had. Inmiddels heb ik met goed resultaat de chemo en operatie achter me liggen. Inmiddels kan ik voorzichtig weer vooruit kijken. Daar ben ik dankbaar voor.
Dankbaar ben ik ook voor de mooie donatie die ik heb kunnen doen aan Adamas inloophuis en Pink Ribbon. In December heb ik in totaal een bedrag van 6000 euro kunnen overmaken naar deze twee fantastische organisaties. Geld wat ze goed kunnen gebruiken omdat door de corona crisis bijna alle fondsenwerving onmogelijk werd.
We stoppen niet. Nog steeds gaat 20 euro van elk verkocht boek naar deze organisaties. Ook voor ondernemende studenten is mijn boek leerzaam en inspirerend. “Ondernemen en creativiteit” is dus ook leuk om weg te geven. Ga naar https://goulmydesign.nl/boek-ondernemen/ en doe mee.
Film Made by Bloem Van Duin