Kunstlijn Haarlem

De meesten van jullie kennen mij als fotografe van netwerkbijeenkomsten en commerciële opdrachten. Dat doe ik met al mijn kennis, kunde, creativiteit en liefde.

De behoefte om mooie, tot de verbeelding sprekende foto’s te maken zonder vooraf opgelegde kaders blijft. Dat zit in mijn DNA opgesloten. Daarom maak ik naast mijn commerciële werk met veel liefde, passie en creativiteit mijn vrije werk. Kenmerkend voor mijn vrije werk is, al zeg ik het zelf, mijn oog voor detail. De natuur is mijn inspiratiebron. Licht, reflectie, structuren en lijnenspel zijn mijn palet. Met deze elementen maak ik mijn composities.”

Mijn vrije werk is te zien op 4 & 5 november tijdens De Kunstlijn Haarlem. Van 11 tot 17 uur ben je van harte welkom bij Relaxed Slapen en Vergaderen op de Kinderhuisvest 43 te Haarlem.

Met trots kan ik melden dat mijn werk sinds kort te zien en te koop is bij het gerenommeerde Sandvoort Gallery. “Sandvoort Gallery specialiseert zich in het werk van topfotografen uit de geschiedenis van de Nederlandse fotografie. De galerie combineert dat met het werk van de huidige (zeker ook de jongste) generatie beeldmateriaal.” Valt er te lezen op de website van Roel van Sandvoort.

Kunst op kantoor of thuis werkt inspirerend!