Jazzandwine.nl

Soms kom je van die dingen tegen waarvan je denkt: waarom is dat nog niet eerder bedacht? In dit geval is het misschien nog meer de vraag waarom beide niet eerder op deze manier werden gecombineerd? Dat dacht Joyce Stevens dus ook toen ze het initiatief nam voor Jazz and Wine.

Is het een educatieve voorstelling waarbij je het gevoel hebt een avondje uit te zijn? Of is het een gezellige avond waarbij je en passant nog wat opsteekt over de wijn die je drink en de jazz die je hoort? Dat mag je zelf bepalen. Feit is dat Joyce weet te boeien met haar verhaal.

Het charisma van Joyce was mij al eerder opgevallen. Het was mijn wens om het beeld dat ik van haar heb eens vast te leggen door middel van mijn professie: fotografie. Gelukkig was Joyce al snel te porren voor mijn idee. De locatie vond ik bij Magic Art Center in Bennebroek. Dit theater wat voor allerhande gelegenheden is te boeken, past precies in het beeld dat ik in mijn hoofd had.

Ik ben zéér tevreden met het resultaat. Toch blijft het altijd spannend al je je “kindje” voor de eerste keer aan de buitenwereld laat zien. Wat vinden jullie er van?

Met dank aan Joyce Stevens www.Jazzandwine.nl en www.totalmagic.nl

Link naar de foto’s…