sep 11

Het gras is bij de buren altijd groener

Met dit spreekwoord bedoelen we te zeggen dat het bij een ander altijd beter, sneller, mooier of wat dan ook lijkt. De werkelijkheid blijkt vaak anders. Voor sommige, hoe actueel, vluchtelingen lijkt dit ook op te gaan. Toegegeven: economisch gezien gaat het ons natuurlijk véél beter af dan de ontwikkelingslanden. De vraag is alleen of er geen andere methode is waarmee de vluchteling het beter kan maken voor zichzelf en zijn familie. Is je land ontvluchten om economische redenen per definitie de beste oplossing? De stichting Learn 2 Learn denkt van niet.

Learn 2 Learn is een Nederlandse stichting die (nu alleen nog) in Gambia de bevolking informeert over de alternatieven voor een economische vlucht. Door middel van film en theater worden deze en andere thema’s onder de aandacht gebracht. Men leert dat er soms meer mogelijkheden in het eigen land zijn dan men denkt. Andersom schets men een reëel, minder rooskleurig, beeld van de gevolgen van een vertrek naar bijvoorbeeld Europa.

Goulmy Design & Fotografie  heeft een nieuw passend logo ontworpen voor Learn 2 Learn. Daarnaast hebben we geadviseerd bij de restyling van de website. Marketing- en webdesign bureau ditisABC ( www.ditisabc.nl ) heeft de stichting van een compleet nieuwe en gesponsorde website voorzien. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website van Learn 2 Learn www.learn2learn.nl.  Onze tip: koop zo’n leuk armbandje in de webshop. Daarmee steun je het goede doel en heb je gelijk alvast een leuk cadeautje voor  de komende feestdagen. (We zijn graag op tijd)

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.