Haringparty Meerbusiness 2.0 2015

Woensdag 17 juni hield Meerbusiness haar jaarlijkse haringparty, een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de Haarlemmermeer. Claus Event Center had er weer een prachtig evenement van gemaakt waarbij het de gasten aan niets ontbrak. Hapjes, drankjes en vermaak waren weer dik in orde. De heren Claus en hun medewerkers weten het hun gasten prima naar de zin te maken.

Generaal Peter van Uhm commandant der strijdkrachten b.d. en zijn hulphond in opleiding verzorgden de openingstoespraak. Een man zijn statuur heeft altijd wel een goed verhaal en dus hingen de toehoorders aan zijn lippen. Er werden mooie parallellen getrokken tussen het leger en het ondernemerschap. Die gingen in belangrijke mate over doorzettingsvermogen en beslissingen nemen. Na de toespraak was er gelegenheid om het boek “titel” van Peter van Uhm te kopen en te laten signeren.

Na de opening was er alle gelegenheid om in een ongedwongen ambiance de banden met de mede-ondernemers uit de Haarlemmermeer aan te halen. Zo werd het nuttige met het aangename verenigd.

Normaal gesproken is de eerste aanvoer van de “Hollandse Nieuwe” de aanleiding van de haringparty. Dit jaar was de veiling van het eerste vaatje echter een week uitgesteld en viel daarmee samen met de Meerbusiness Haringparty. Op de visafslag van Scheveningen ging het eerste vaatje onder de hamer en bracht € 53.000,00 op. De opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds. De Hollandse Nieuwe mocht pas een dag later, op donderdag verkocht worden. Gelukkig had Meerbusiness het voor elkaar gekregen om de nieuwe haring te serveren. De gasten van Meerbusiness haringparty lieten zich de “nieuwe” haring goed smaken.

Goulmy Design & Fotografie werd door de organisatie gevraagd om een mooie fotoreportage te maken van het evenement. Wellicht heeft mij voorbij zien komen en heb ik u op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik wil alle bezoekers hartelijk danken voor hun vriendelijke glimlach en welwillendheid om gefotografeerd te worden. Heeft u interesse in 1 van de foto’s of wilt u meer weten over mijn werk? Neem dan gerust contact met mij op.