Guts Award 2020

Sinds 1 oktober 2020 ben ik de trotse winnaar geworden van de Guts Award 2020. Nadat ik tot mijn verassing werd genomineerd heb ik vandaag ook nog eens de prijs in ontvangst mogen nemen. Ik wil iedereen die op mij gestemd heeft heel erg bedanken.
Ik ben trost op de erkenning als zelfstandig ondernemend fotograaf. Trots ook dat ik mij in een drukbezette markt staande weet te houden.
Ik realiseer me dat ik mijn nominatie voor de Guts Award gebruikt heb om mijn boek onder de aandacht te brengen. Dit heb ik gedaan omdat de verkoop van mijn boek mij in staat stelt 2 mooie doelen te steunen. Het ophalen van geld voor Pink Ribbon en Adamas inloophuis geeft mij een positief gevoel in een voor mij persoonlijk moeilijke tijd. Het feit dat ik zelf getroffen ben door borstkanker verklaart mijn keuze voor deze 2 doelen.
Dus ook nu weer zeg ik: help mij helpen.
Boek bestel link