Een succesvol bedrijf beginnen?

Een succesvol bedrijf beginnen? Wat is daar voor nodig? Een eenvoudige vraag die niet altijd even eenvoudig te beantwoorden is. Maar een paar basis-ingrediënten zijn wel te benoemen.

Als ondernemer moet je het “probleem” van je klant kunnen oplossen, een oplossing hebben voor diens vraag of een behoefte kunnen invullen. Zie hier het principe van vraag en aanbod. Als de klant bereidt is om te betalen voor het aanbod is de basis gelegd voor een succesvol bedrijf. Vervolgens spelen enthousiasme en inzet natuurlijk ook een rol.

Volgens ons voldoet schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes uit de De Zilk aan alle kenmerken om een succesvol bedrijf te zijn. Wij kennen niet veel mensen die schoonmaken tot hun hobby rekenen. Dit “probleem” lost AltijdNeDjes voor zijn klanten op. Maak eens kennis met Jurgen van AltijdNeDjes en je weet wat we bedoelen met enthousiasme en inzet.

Nu nog aan de buitenwereld laten weten van het bestaan van je bedrijf. Bij dat “probleem” helpt Goulmy Design & Fotografie. Wij hebben voor AltijdNeDjes de vernieuwde logo, huisstijl en folder ontworpen. Ook de fotografie van de folder werd door ons verzorgd.

Alle ingrediënten zijn aanwezig bij AltijdNeDjes om succesvol te zijn.
We wensen Jurgen en Astrid veel succes en plezier met hun bedrijf.