okt 18

Een foto ter ondersteuning van een boodschap

“Onrust voelen kan betekenen dat je op een kruispunt staat. Een kruispunt waarbij er meerdere wegen zijn om te kiezen. Hoe weet je nou welke weg je moet inslaan? En hoe weet je zeker dat het de goede is? In een oefening wordt duidelijk wat de verschillende wegen voor jou zijn. Je kunt voelen welke de juiste is……. En dan is het een kwestie van het rode draadje van je leven volgen. Het voelt misschien nog als lopen over een zandpad, maar dat ga je gaandeweg asfalteren!”

Voorgaande is een blogtekst van onze opdrachtgever. “Maak daar eens een foto bij ter ondersteuning van mijn boodschap” vroeg zij ons. Na een brainstorm-sessie besloten we om de zin “het rode draadje van je leven volgen” maar zo letterlijk mogelijk te nemen. Wat hadden we nodig? Een rode lijn, iemand die die lijn volgt en een locatie.

We zagen de passanten soms denken: Wat doet die mevrouw daar liggend op het fietspad in het duin met een rood elektriciteit snoer?
Waarom loopt die kerel nu 20 x heen en weer langs dat snoer?

Het ziet er misschien een beetje raar uit, maar zo zie je maar dat je met relatief eenvoudige middelen een treffende foto kunt maken.

Ook zo’n foto nodig?
Wij gaan ook voor u van harte op het fietspad liggen.

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.