De website van Reexs Management bv

Een van de bedrijven waar ik regelmatig mee samenwerk is ditisabc.nl. Zij ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven, organisaties en instanties. DitisABC is in staat de klant totaal te ontzorgen, dus ook het hosten en onderhoud doen zij zelf. Met hun online-marketingstrategie zorgen ze ook voor de broodnodige vindbaarheid van de website. 

Een website heeft net als mensen maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. Eigenlijk moet in 1 oogopslag duidelijk zijn dat je op de juiste webpagina terecht bent gekomen. “Zoek niet verder, je hebt gevonden waar je naar op zoek was” moet het beeld uitdragen. Vaak hoort daar een goede foto bij. 

De website van Reexs Management bv was zo’n project waarbij ditisABC mij inschakelde voor de fotografie. Reexs helpt particuliere beleggers in vastgoed met raad en daad bij het aankopen en beheren van vastgoed. Hierbij hebben we een persoonlijke doch professionele sfeer neergezet. De huiselijke setting is gekozen om de particuliere doelgroep tot uitdrukking te laten komen. Doordat op bijna alle fotoś mensen voorkomen hebben we het non-institutionele karakter van Reexs verder benadrukt. Alsof we willen zeggen: “Voor en door mensen”

Volgens ditisABC en mijzelf is dit goed gelukt. We hebben de fotografie en de website perfect op elkaar af weten te stemmen. Dat zit in ons DNA.