Concours Hippique | De Rustende Jager

Het Haarlemmermeerse Concours Hippique is een evenement met veel allure. De vele vrijwilligers en ondernemers uit de polder maken er een waar feest van. Één van die ondernemers is de cateraar “De Rustende Jager” uit Nieuw Vennep. 

Het Concours Hippique is een uitgelezen mogelijkheid voor “De Rustende Jager” om zich op hoog niveau te presenteren aan het publiek uit de Haarlemmermeer en ver daar buiten. Ze zijn in staat om evenementen van dit kaliber en omvang naar een hoger plan te brengen door hun stijlvolle aankleding en creatieve catering. 

“Allemaal erg mooi maar hoe laat je dat straks zien aan je potentiële nieuwe opdrachtgevers?” dachten de mensen van “De Rustende Jager”? “We kunnen het wel vertellen maar hoe mooi kan het zijn als we ook kunnen laten zien?” Met die gedachte kwamen ze bij Martine Goulmy van Goulmy Design & Fotografie terecht. 

De opdracht was om het hele traject van opbouw tot uiteindelijk het evenement zelf vast te leggen. De bedrijfsreportage laat perfect zien waartoe deze cateraar in staat is en zal hen helpen bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Mogen wij u óók helpen met het verwerven van nieuwe klanten?
We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Zeg wat je wilt laten zien.
Laat zien wat je wilt zeggen.
Jij en ik, samen een klik.

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.