1 + 1 = 3

Het geheel is meer dan de som der delen wordt er wel eens gezegd. Daar ben ik eens over na gaan denken en ik constateer dat dat vaak wel klopt.

Onlangs heb ik een mooie opdracht uitgevoerd voor Drukkerij van Hulzen. Deze drukkerij bestaat sinds 1998. De eigenaren Claudia en Ron, om maar eens een voorbeeld te geven, is een team waar eerder genoemde uitdrukking op van toepassing is. Beide hebben hun eigen werkzaamheden binnen het bedrijf. Ieder met de benodigde kennis, kunde en bevlogenheid voor zijn/haar taak. Dat is natuurlijk van toepassing op vele ondernemers. Juist de samenwerking tussen beide maakt dit letterlijk en figuurlijk een perfect huwelijk. Het geheel is meer dan de som der delen.

Dezelfde drukkerij heeft het voor elkaar gekregen om ondanks de moeilijke tijden te groeien. Om die reden hebben drukkerij Van Hulzen en Drukkerij De Bij sinds 1 juni 2016 hun krachten gebundeld. Samen zijn ze van plan om in de toekomst verder te groeien. Voor beide drukkerijen wordt het aanbod completer met behoud van identiteit, kennis en vakmanschap. Iedereen wordt daar beter van: de drukkerijen én de klanten. Het geheel is meer dan de som der delen.

Vanwege dit heugelijke feit vroegen Claudia en Ron mij om mee te denken over een manier waarop zij hun klanten kunnen laten zien wat de samenwerking tussen de drukkerijen precies inhoud. Wat kon daar anders uitkomen dan een mooi drukwerkje? Samen met Claudia en Ron hebben eerst gezocht naar de kernwaarden die Drukkerij van Hulzen kenmerken. Deze hebben we, op de nieuwe Amsterdamse locatie vertaald naar fotografisch beeld. De teksten werden door Drukkerij van Hulzen aangeleverd. Het totale grafische ontwerp werd door mij uitgevoerd. Één keer raden wie de folder heeft gedrukt, gevouwen, geniet en geplakt? Goulmy Design & Fotografie en Drukkerij Van Hulzen: Het geheel is meer dan de som der delen.

Drukkerij Van Hulzen is klaar voor de toekomst. Goulmy Design & Fotografie is klaar voor de toekomst. Kunnen wij u samen helpen?

Zeg wat je wilt laten zien
Laat zien wat je wilt zeggen.
Jij en ik, samen een klik

Link naar het resultaat